Nyomtatható nyári színező vízpartra hangolva, nem csak gyerekeknek

Emlékeim szerint, gyerekként nagyon szerettem színezni, ez felnőttkoromra sincs másként. Mára már tudom, hogy a színezés fejleszti a legkisebbek kézizmait, és kézizületeit, szem- és kézkoordinációját, koncentrációját, a nagyobbaknak tökéletes stresszoldó, aktív meditáció. 1.jpg

Hamarosan öt gyerekkel indulunk nyaralni a magyar tengerhez. Előre látom, hogy jól jön majd néhány perc csend, ezért készítettem egy vízpartra hangoló színezőt. Hiszen nincs is nehezebb, mint kivárni amíg anya és apa bepakolja az összes dolgot, amit a strandra viszünk. Arról már ne is beszéljünk, hogy az étteremben milyen lassan készül el az étel.

Ha úgy gondolod, Neked is hasznos lehet a lenti 13 oldalas színező, ami  telis-tele van halakkal, kagylókkal, csigákkal, tengeri csillagokkal, buborékokkal, hableányokkal, hajókkal, akkor gördíts az oldal aljára és töltsd le ingyenesen. 

 

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

 

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpgIDE kattintva ingyenesen letöltheted.

A színezőt Canvában készítettem és A4-es formátumra méreteztem, így egyszerűen ki tudjátok nyomtatni, és már indulhat is a móka. Ha van kedvetek, mutassátok meg, hogy mit alkottatok a gyerekekkel vagy nélkülük. 

vizparti_nyaralas.jpg

Ha tetszett a bejegyzés kövesd a blog Facebook oldalát, így biztosan nem maradsz le a következő posztról, az Instagramon és a YouTube csatornánkon pedig egy pici betekintést  engedünk az életünkbe.

A blogon található valamennyi írás és kép a szerző, Endrész Tímea szellemi terméke és mint ilyet, szerzői jog védi. A képek, írások (beleértve az írások részleteit) a szerző engedélye nélküli jogosulatlan átvétele, közzététele, átalakítása, vagy bármilyen formában történő felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.