Őszi erdő inspirálta ingyenesen letölthető színező

Az augusztusi Vízparti nyaralás nevet viselő ingyenesen letölthető színező (IDE KATTINTS, HA MEGNÉZNÉD) nem csak a mi családunkban aratott nagy sikert, hanem a Tiétekben is. Ezek után nem volt kérdéses számomra, ha készülne egy újabb tematikus színező a porontyaimnak, szívesen megosztanám Veletek is!

Végre beköszöntött a valódi ősz. Imádunk ilyenkor a Gyula közeli erdőkben sétálni, így talán nem lep meg senkit, hogy a következő kifestő inspirációját a varázslatos őszi erdő adta.

1.png

Amikor színezőt készítek, elsődlegesen azt gondolom végig, mi az, ami a négyéves lánykám fantáziáját megmozgatja. Ügyelek arra, hogy egy-egy formából többfélét is megmutassak neki, ezzel fejlesztve a vizualitását. A mostani színezőnél arra is figyeltem, hogy egy-egy jól sikerült kép akár egy képkeretben is jól mutasson majd a gyerekszoba falán, így újdonság az előző kifestőhöz képest, hogy néhány oldalon egy-egy jelenet bukkan fel. 

Bevallom nem csak Mimi, de én is imádok kifesteni. Szándékosan a festés szót használom. Talán azért, mert a kislányom még nem sajátította el a helyes ceruzafogási technikát, sokkal jobban szeret festeni, mint ceruzával, zsírkrétával vagy filccel színezni, én pedig hagyom, hogy ilyenkor az alkotás öröme járja át. Minőségi időt eltöltve együtt varázsoljuk át a fekete-fehér lapokat vízfestékkel, temperával, ecsetekkel vagy az ujjainkkal.  

Ha úgy gondolod, Nektek is hasznos lehet a lenti kilenc oldalas színező, ami  telis-tele van a természet csodáival, akkor gördíts az oldal aljára és töltsd le ingyenesen!

lavender_buildings_social_media_report.jpg

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

IDE kattintva ingyenesen letöltheted!

A színezőt Canvában készítettem, és A4-es formátumra méreteztem, így egyszerűen ki tudjátok nyomtatni, és már indulhat is a móka. Ha van kedvetek, mutassátok meg, hogy mit alkottatok a gyerekekkel vagy nélkülük. 

oszi_szinezo.png

Ha tetszett a bejegyzés kövesd a blog Facebook oldalát, így biztosan nem maradsz le a következő posztról, az Instagramon és a YouTube csatornánkon pedig egy pici betekintést  engedünk az életünkbe.

A blogon található valamennyi írás és kép a szerző, Endrész Tímea szellemi terméke és mint ilyet, szerzői jog védi. A képek, írások (beleértve az írások részleteit) a szerző engedélye nélküli jogosulatlan átvétele, közzététele, átalakítása, vagy bármilyen formában történő felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.

Címkék: ősz színező DIY